Pressemeddelse 2020

Johns guld er navnet på et band der udelukkende fortolker John Mogensen's gode gamle sange. Bandet har eksisteret siden 2008 og har spillet utallige job på festivaler, kræmmermarkeder og mange andre steder og er altid garanti for en rigtig god stemning når publikum synger med på de kendte JM sange.

Bandet består af Jørn West der synger, Steen Uffe Jørgensen på guitar, Klaus Johansen på bas, Kenneth Nygaard på trommer, og Bent Fogt Bakken på klaver.

Orkestret opstod af den simple grund, at alle fem medlemmer er meget begejstrede for John Mogensen's tekster og musik og har præsenteret musikken i mange andre sammenhænge.

Der er virkelig blevet kælet for detaljerne. Målet har været at nå så tæt på JM originale sange som muligt. Det må siges, at det er lykkedes. Sangene, der kan opleves, er de gode gamle sange som Nina kære Nina, Så længe jeg lever, Fut i fejemøget, Sidder på et værtshus og mange andre.

Det har også været vigtigt for orkesteret at få en del af Johns mere ukendte sange med, så er man til John Mogensens sange og musik, vil man kunne opleve en stor vifte af kendte og ukendte sange.

Vi oplever at publikum kan synge med på alle sangene, og det giver en dejlig stemning når vi er ude med orkesteret’ siger Jørn West fra Johns guld

 

Se yderligere info på www.johnsguld.dk